Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Träning

Träning billigt online ✓ Skönhet och mode - 2021 ✓ Beställ Träning direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat.

 
Sidor: 1 2 3 4next pagelast page

Vägghållare fitnessboll Reebok

Vägghållare fitnessboll Reebok
Endast 799 kr

Vägghållare för fitnessbollar. Passar alla storlekar. Märke Reebok.

Progression foamroller 13"

Progression foamroller 13"
Endast 495 kr

Med denna progression roller kan ni utföra massage till djupa muskelfibrer. Massagen ökar blodflödet i musklerna. Djupt och successivt profilerade ytor ger ett variabelt tryck för att effektivt ta itu med led och muskelsmärtor. Kärnan i röret ger bra stabilitet och lång hållbarhet. En kvalitetsprodukt från LifeLine.

Trigger Foamroller 60 cm

Trigger Foamroller 60 cm
Endast 349 kr

Finns i två storlekar: 14 x 33 cm och 14 x 61 cmmaterial EVA

Meditationskudde rund

Meditationskudde rund
Endast 469 kr

Meditationskudde rund från Nytta Design - Sittpuff som är fylld med boveteskal. Ger ett formstabilt stöd, anpassat för din anatomi.

Yogamatta

Yogamatta
Endast 249 kr

Yogamatta som är speciellt bra för träning av Yoga och Pilates. Mattan är designad för att ge bra balans. 3,5 mm tjock. Mått 173x61 m. Ligger mycket stadigt på golvet. Mattan kan tvättas i upptill 50 grader (tål ej maskintvätt).

StepUp Pro

StepUp Pro
Endast 1 199 kr

Stepbräda med mått 32x90 cm och två höjdalternativ (13 och 18 cm). Ovansidan är gummibelagd för att ge bra fotfäste. Tillverkad i mjuk plast som dämpar steget och är därför skonsam mot knän. Stepbrädan ligger mycket stadigt på golvet. Passar också för företagsmarknaden.

Black Grippy Yoga Socks

Black Grippy Yoga Socks
Endast 159 kr

Black Grippy Yoga Socks från Gaiam är ett par snygga och smarta tåstrumpor med antihalk-sula. Framtagna för att möjliggöra yogaträning utan matta!

Träningsbänk paket BÄTTRE

Träningsbänk paket BÄTTRE
Endast 12 990 kr

Träningsredskap av hög kvalité för effektiv fria viksträning i hemmet eller på företaget. I paketet ingår: - Inspire FT1 Bänk- Master Skivstångsställning - 145kg viktpaket ink stång och lås. Skivstångssetet består av:* 1x20kg kromad Int. skivstång (220 cm, 50 mm, max. kapacitet. 320 kg)* 2x20kg* 2x15kg* 2x10kg* 4x5kg* 4x2,5kg* 4x1,25kg * 1par fjäderlås

On-The-Go Yoga Mat Carrier Citron/Storm

On-The-Go Yoga Mat Carrier Citron/Storm
Endast 249 kr

Bär din yogamatta till passet med denna enkla On-The-Go väska från Gaiam.

Gym Rings

Gym Rings
Endast 599 kr

Gymringar från OMPU är ett praktiskt träningsredskap av högsta kvalitet som du enkelt tar med dig på resan. Gör övningar med dessa ringar för en stark kropp!

Abilica FoamRoller Pro

Abilica FoamRoller Pro
Endast 399 kr

Med olika strukturer är detta en foamroller som kan användas på hela kroppen. Används för massage, sträckning och för att lindra muskelspänningar. Längd 33 cm. Diameter 14 cm. Tillverkad med solid PVC-kärna och belagd i EVA-skum.

Abilica ArmBand, pink

Abilica ArmBand, pink
Endast 195 kr

Abilica Sports ArmBand har 4 uttag för headset vilket betyder at den passar till dom flesta telefoner. En storlek som passar alla, goda justeringsmöjligheter för åtdragning.

Hand Grip Adjustable, 10-40 kg, Black

Hand Grip Adjustable, 10-40 kg, Black
Endast 169 kr

Träna greppstyrkan med detta effektiva träningsredskap från C. P. Sports!

Abilica BalanceBoard II balansplatta

Abilica BalanceBoard II balansplatta
Endast 499 kr

Det allra bästa hjälpmedlet för att förebygga skador och för att träna upp anklar och knäleder. Stärker anklar, vader, knän, sätet, bryst och lår. Diameter 39 cm.

Mystic Sky Reversible Yoga Mat, 6mm

Mystic Sky Reversible Yoga Mat, 6mm
Endast 599 kr

Mystic Sky Reversible Yoga Mat - Snygg och bekväm träningsmatta från Gaiam. Tillverkade i två olikfärgade sidor så att du kan välja kulör och mönster efter humör!

Foam Roll Large, Black

Foam Roll Large, Black
Endast 699 kr

Casall Foam Roll - Det perfekta vertyget att använda vid massage, balans, bålträning och pilates!

Multigym FT2 Functional Trainer

Multigym FT2 Functional Trainer
Endast 49 990 kr

Inspire har skapat ett multigym som både är funktionell och har en inbyggd Smith Maskin i en enda apparat. Du behöver inte viktskivor eller skivstång. Allt ingår. Träna hela kroppen med några justeringar, inga lösa viktskivor som tar extra plats.De smarta patenterade lösningar är unika och utvecklats av designers som har över 30 års erfarenhet inom design av träningsredskap. Med FT2 Functional Trainer kan du träna hela kroppen. Det är hela 8 fästpunkter för tillbehör. Detta gör det möjligt att träna bänkpress, flyes, bicepscurl, abs, axlar, etc. Det är nästan den enda begränsningen är din fantasi. Du kan också träna sport specifika övningar som golfsving, tennis slag etc. 2 separata viktmagasin på 73 kg som arbetar självständigt och ger den önskad stabilitet i din träning. Följande tillbehör är inkluderade: tricepsrep, ett par D-handtag, straight bar, EZ curl bar, ankle cuffs, två vattenflaskor, multifunktionellt bälte, swinghandtag, 2 x 2,25 kg tilläggsvikter och ett praktiskt övningshäfte. Hemmagymmet FT2 erbjuder 32 olika inställningar för mer än 60 funktionella övningar som t.ex. bänkpress, knäböj, pull ups och push ups. Precisionskullager ger mjuka och smidiga rörelser, och viktenheterna lagras centralt för att eliminerar risken för obalans. Pull up baren är justerbar på höjden, för att ge möjlighet att utöva övningarna även om du har lågt i tak hemma. I paketet ingår: - SCS Leg Attachment- Leg Extension Cable Kit SCS Bench- Träningsbänk SCS Specifikationer:Djup: 147cmbredd: 155cmHöjd: 212cm Utrymme som krävs: 220 x 250 x 212 cmMax höjd: 224cmVikt: 256kgMax användarvikt: 150kgViktmagasin: 2 x 73kg (kan uppgraderas med 22 kg per viktmagasin)Maximalt motstånd 136 kg (kan uppgraderas till 155 kg)Användningsmiljö: hem &: företag Garanti Hemmabruk: LivstidsgarantiGaranti Företag: 10 År

Yogaset

Yogaset
Endast 249 kr

Enkla hjälpmedel som utökar din räckvidd i yogaövningarna och ger större utbyte av yogaträningen. Produkterna hjälper dig att nå svåra ställningar och att hålla kvar rätt position. Satsen består av ett yogablock och en yogarem. Blocket är 22,5x15x7,5 cm och väger endast 90 gram. Blocket har avrundade hörn för ett behagligare grepp. Yogaremmen är 4×180 cm lång och tillverkad av vävd bomull med solitt metallspänne. Remmen fungerar som en förlängning av armar eller ben för att behärska även de mest krävande ställningar, och är ett bra hjälpmedel vid stretching och töjning.

Black Grippy Yoga Gloves

Black Grippy Yoga Gloves
Endast 159 kr

Black Grippy Yoga Gloves från Gaiam är ett par snygga och smarta handskar med korta fingrar. Framtagna för att möjliggöra yogaträning utan matta!

Flowin Sport

Flowin Sport
Endast 1 795 kr

Flowin Sport är ett helsvenskt träningsredskap och fitnesskoncept. Konceptet baseras på att flera muskelgrupper aktiveras samtidigt genom att kroppsvikten används som belastning tillsammans med pads och platta. Detta gör Flowin Sport till ett lättanvänt och effektivt redskap för styrka, balans och fysisk utveckling. Perfekt för hemmamiljö! Genom att använda olika stödpunkter anpassas träningen efter individens egen förmåga, vilket gör att Flowin är en mycket effektiv och stimulerande träningsmetod oavsett fysisk kapacitet eller ålder.En ihoprullbar platta (138x98 cm), en instruktions-DVD, en manual på svenska, två fotpads och två handpads medföljer. Medföljande DVD erbjuder 3 olika träningsprogram där varje övning har 3 olika nivåer.Du kan själv välja om du vill träna med eller utan musik, med eller utan coach samt om du vill träna med en kvinna eller en man.Språk: engelska med svensk textning. Total speltid: 142 minuter. innehåller:Sports Plate.Kroppsvikten används som belastning.Träning efter individuell förmåga.Vit hoprullbar platta (138x98 cm).Inloggningsuppgifter för träningsprogram och instruktioner online.Manual på svenska.Två fotpads.Två handpads.En kneepad

Iron Gym Essential Exercise Ball 55cm and Pump

Iron Gym Essential Exercise Ball 55cm and Pump
Endast 249 kr

Essential Exercise Ball 55cm and Pump från Iron Gym® är ett utmärkt träningsredskap för dig som vill förbättra din flexibilitet, hållning, koordination och balans. En träningsboll, eller pilatesboll som det också kallas, är ett effektivt sätt att träna upp styrka och stabilitet i mage och rygg och passar för både träning och och stretching.

Eco Travel Yoga Mat Grey, 2 mm

Eco Travel Yoga Mat Grey, 2 mm
Endast 495 kr

Ekologisk och biologiskt nedbrytbar yogamatta från eco Yoga ? ett bra alternativ både för dig och miljön! Eco Yogamattor har ett otroligt bra grepp så du enkelt kan hålla och utveckla dina positioner. Eco Reseyogamatta är eco Yogas tunnaste variant, med en tjocklek på 2mm ? perfekt att ta med på resan!

TRX Mini Bands

TRX Mini Bands
Endast 65 kr

TRX Mini Bands - Ett mångsidigt träningsredskap för effektiv motståndsträning i alla miljöer!

Swedish Posture Trainer Professional Power XS/M

Swedish Posture Trainer Professional Power XS/M
Endast 299 kr

Posture Trainer är en unik kombination av ett träningsredskap för styrkeövningar och en påminnelse för rätt hållning vid träning. Posture Trainer är en unik kombination av ett träningsredskap för styrkeövningar och ett hjälpmedel för rätt hållning vid träning. Posture Trainer ger tillfälle för vardagsträning vilket ökar din blodcirkulation och gör dig starkare. Träna ofta, under korta stunder och ha den på dig högst 20 minuter vid styrkeövningar. Den kan också användas efter träning för att stretcha bröstmuskulaturen. Varför är vardagsträning viktigt?Vardagsträning förlänger livet. Människokroppen är konstruerad för rörelse, stillasittande ökar mängden blodfetter. Låt små korta pass med rörelse bli en naturlig del av vardagen.

6mm Yoga Mat Sundial Layers

6mm Yoga Mat Sundial Layers
Endast 499 kr

Yoga Mat Sundial Layers - mattans textur är gjord för att motverka att du glider ut position och ger dig ett bra grepp.

Gymmatta T25 Röd

Gymmatta T25 Röd
Endast 2 999 kr

Denna matta är tillverkad av slitstark PVC som även är vattenbeständigt. Fylld av skum med en densitet på 25 kg/m3 Mått 200x120x20 cm Vikt 15 kg

Bamboo Yoga Matta

Bamboo Yoga Matta
Endast 449 kr

Yogamatta som är tillverkad av ett miljövänligt material som kännsmjukt mot huden och håller kroppen varm och torr. Bambumaterialetabsorberar fuktighet snabbt, förhindrar bakterietillväxt och reducerar lukt. Abilica Bamboo YogaMat lämpar sig särskilt väl för HotYoga/Bikram Yoga eftersom den inte blir hal och den har speciellt goda fuktabsorberande egenskaper. Mattan har antiglidbeläggning på undersidan och kan enkelt rullas eller vikas ihop eller för transport. Abilica Bamboo YogaMat mäter 61x172 cm, träningsprogram finns i den gratis Abilica Circle-appen till iPhone och Android. Går att tvätta i tvättmaskin på 30 grader

Iron Gym® Exercise Ball

Iron Gym® Exercise Ball
Endast 349 kr

Gym Ball från Iron Gym ? ett utmärkt träningsredskap för dig som vill förbättra din flexibilitet, hållning, koordination och balans. En träningsboll, eller pilatesboll som det också kallas, är ett effektivt sätt att träna upp styrka och stabilitet i mage och rygg och passar för både träning och och stretching.

Abilica Fitnessband

Abilica Fitnessband
Endast 149 kr

Mkt bra förebyggande träning. Även vid uppbyggnadsfas efter tex skada. rekomenderas av sjukgymnaster för att skaderisken är så liten.

Abilica PowerSlide

Abilica PowerSlide
Endast 249 kr

Med PowerSlide får du utvecklat muskulaturen og samspelet i kroppen, med en rad övningar för armar, axlar, bröst, mage, rygg, rumpa och lår. Utmana dig själv å dina kompisar! Set:et består av två kuddar för händerna med fickor och två stora kuddar för fötterna

Turquoise Sea Yoga Mat Bag

Turquoise Sea Yoga Mat Bag
Endast 249 kr

Förvara yogamattan till och från passet i denna smidiga och snygga väska från Gaiam.

Reebok Mini Step

Reebok Mini Step
Endast 765 kr

Reebok Mini Step är robust, stabil och designad för kommersiellt bruk, samtidigt som den har den perfekta storleken för hemmet.Stepbrädan från Reebok passar för styrka, toning, plyo och aerob träning. Reebok Mini Step är designad med en halkfrii gummiyta och små upphöjda bubblor som hjälp dig att hålla full kontroll på ditt träningspass. Specifikationer: Mått på ovansida: 52 x 21,5 cm.Vikt: 2,3kgMax. användarvikt: 110 kg

BOSU inSPORTline

BOSU inSPORTline
Endast 995 kr

Fakta och egenskaperTillverkad i PVC Diameter 55 cm Höjd 20 cm Vikt 4,5 kg Max användarvikt 160 kg Träningsprogram med illustrationer medföljer på engelska Pump medföljer

Abilica Massage FoamRoller Mini

Abilica Massage FoamRoller Mini
Endast 299 kr

Ta bort handtagen och du får en Mini FoamRoller som passar i väskan. Kan tas med överallt och användas överallt. Perfekt att sätta under sätet, benet, underarmen eller baksidan när man ska lösa upp stela muskler. Produkten har en hård kärna och en kraftfull struktur i EVA-material som ger en djup och effektiv massage. Storlek: Längd 40 cm m/handtag x 6,8 diameter. Utan handtag är den 16 cm lång.

Fitnessboll 75 cm

Fitnessboll 75 cm
Endast 249 kr

Användningsområde Passar utmärkt för universal träning inom fitness, pulsträning samt rehabilitering för hemanvändning och kommersiellt bruk. Tekniska specifikationer Tillverkad av pvc Ytan är halkfri Tål belastning på 600 kg Diameter 75 cm Handpump är inkluderad

Flowin Pro

Flowin Pro
Endast 2 795 kr

Flowin Pro Personal är ytterligare ett lätthanterat träningsredskap från det helsvenska fitnesskonceptet Flowin. Med Flowin Pro aktiveras flera muskelgrupper samtidigt genom att kroppsvikten används som belastning tillsammans med Flowin-plattan och mindre plattor för händerna, fötterna och knäna. En ypperlig metod för att stärka kroppens balans, styrka och uthållighet i musklerna. Fördelen med Flowin Pro är att den kan användas på i princip alla underlag, såväl gräs som matta, medan den flexibla och vikbara Flowin Sport kräver ett hårt jämnt underlag som ett trägolv till exempel. Genom att använda olika stödpunkter anpassas träningen efter individens egen förmåga, vilket gör att Flowin kan användas oavsett träningsnivå eller ålder. En Flowin-platta, (ej ihoprullbar, 140x100 cm), två fotplattor, två handplattor, samt en knäplatta. Vid köp av denna produkt tillkommer även inlogg för träningsprogram och instruktioner online. Flowin Pro levereras med:1 x Flowin-platta 140 x 100 cm.2 x fotplattor2 x handplattor1 x knäplattainlogg för träningsprogram och instruktioner online

Abilica HandGrip

Abilica HandGrip
Endast 59 kr

Abilica Hand Grips - Träna greppstyrkan med detta effektiva träningsredskap. När som helst, var som helst.

Classic Neo-Baroque Yoga Mat, 4mm

Classic Neo-Baroque Yoga Mat, 4mm
Endast 299 kr

Classic Neo-Baroque Yoga Mat - Högkvalitativ träningsmatta från Gaiam med komfort och effektiv stötdämpning! Fri från de sex mest skadliga ftalaterna, är denna matta ett hållbart val för både dig och planeten.

HeavyRocker Rockring

HeavyRocker Rockring
Endast 599 kr

Träna upp midja, buk och rygg när du rockar loss med detta roliga redskap. Rockringen är vikbar och belagd med ett mjukt skumgummi. Den går även att ta isär i 8 delar och sätts ihop med ett enkelt klicksystem. Perfekt om du vill ta med den eller kunna förvarar ringen smidigt. Tack vare sin tyngd blir ringen mer effektiv och ger dig en ökad styrka när du rockar. De smidiga kulorna på insidan av ringen ger även en skön massage medan du tränar. Teknisk Specifikation: Diameter: 100 cm Vikt: 2.2 kg

Yogabolster 60 cm

Yogabolster 60 cm
Endast 619 kr

Yogabolster 60 cm ? En större variant av yogabolster från Nyttadesign som passar perfekt för olika yoga- och avslappningspositioner.

Abilica ECO YogaMat

Abilica ECO YogaMat
Endast 649 kr

Yogamatta producerad i miljövänliga material, speciellt väl ägnad för träning av Yoga och Pilates. Mattan är tvåfärgad och är 4 mm tjock. Mått 175x61 cm. Levereras med träningsaffisch. Producerat i TPE.

Abilica ECO Yoga Mat

Abilica ECO Yoga Mat
Endast 649 kr

Abilica ECO Yoga Mat är tillverkad av TPE som är mer miljövänligt än PVC, både när det kommer till innehåll och hur den bryts ner. Abilica ECO Yoga Mat är det bästa alternativet för dig som värnar om miljön.

Gym Ball, Black

Gym Ball, Black
Endast 349 kr

Casall Gym ball är ett mycket effektivt och mångsidigt träningsredskap. Antalet träningsmöjligheter är nästan obegränsade!

Yogabolster 60 cm

Yogabolster 60 cm
Endast 619 kr

Yogabolster 60 cm ? En större variant av yogabolster från Nyttadesign som passar perfekt för olika yoga- och avslappningspositioner.

Gaiam Yoga Block

Gaiam Yoga Block
Endast 149 kr

Yoga Block från Gaiam är en behändig kloss med multipla användningsområden. Framtagen för att underlätta inlärandet av nya rörelser!

SPRI Resistance Tubing

SPRI Resistance Tubing
Endast 199 kr

SPRI Resistance Tubing är ett träningsredskap som hjälper dig att bygga muskler, stärka din core samt förbättra din flexibilitet. Allt tack vare denna utformning av ett gummiband med handtag.

Abilica Exertube

Abilica Exertube
Endast 229 kr

Alla Träningsband är tillverkade i naturgummilatex och finns i 3 olika styrkenivåer. Lätt för nybörjare, medium för tränad och hård för vältränade. Träningsaffisch medföljer till varje träningsband. För kroppshöjd upptill 170 cm rekommenderar vi 120 cm längd. Färgerna Lätt - Lila Medium - Grå Hård - Svart

Iron Gym Speed Abs PRO

Iron Gym Speed Abs PRO
Endast 499 kr

Speed Abs PRO från Iron Gym® är ett smidigt och användarvänligt träningsredskap som passar dig som vill bygga upp styrka i bål och överkropp.

SPRI Resistance Tubing

SPRI Resistance Tubing
Endast 239 kr

SPRI Resistance Tubing är ett träningsredskap som hjälper dig att bygga muskler, stärka din core samt förbättra din flexibilitet. Allt tack vare denna utformning av ett gummiband med handtag.

Abilica Fitnessband ECO

Abilica Fitnessband ECO
Endast 169 kr

Fitnessbandet är 150 cm långt och 15 cm brett. Hög kvalitet och fabriken har en gedigen kvalitetskontroll100% naturlig/ 100% naturgummiTillverkad i gummiens hemland ThailandMiljövänlig, 100% biologiskt nedbrytbarAllergivänligInnehåller inga syntetiska materialMotstånd FitnessBandsLätt: 2.5 ? 9.5 kgMedium: 3 ? 11.5 kgHård: 3.5 ? 14 kg

Step-Ub Multi

Step-Ub Multi
Endast 799 kr

Med detta träningsredskap får du flera i ett. Med några enkla grepp får du olika funktioner. Träna balans på balansplatta, kondition på step-up brädan och styrka på tex armhävningar. Du kan med andra ord träna en stor del av kroppen på ett redskap. Mått 53x33x14 cm Vikt 3,5 kg Max användarvikt 200 kg

Flowin Sport

Flowin Sport
Endast 1 795 kr

Flowin Sport är ett effektivt och smart träningsredskap där du tränar hela kroppen samtidigt. Enkelt att använda och sätter flera muskelgrupper i arbete samtidigt.

Justerbar magtränare

Justerbar magtränare
Endast 199 kr

Diameter 23 cm Max användarvikt 100 kg Vikt 815 gram Halkfri yta

ParallelBars Multi

ParallelBars Multi
Endast 799 kr

Fakta och egenskaper Parallella stänger Remmar för många övningar Mjukt skumgummigrepp Enkel att fälla ihop utan verktyg Ramen tillverkad av stål Mått 72x46x93 cm Vikt 8 kg Max användarvikt 120 kg

Yoga Block

Yoga Block
Endast 199 kr

Casall Yoga Block hjälper dig att hitta rätt yogapositioner och är ett måste för alla yogautövare!

Sidor: 1 2 3 4next pagelast page